fbpx

6 причини да избереш Немската точка

6 причини да избереш Немската точка

Животът в 21-ви век е немислим без знанието на поне един чужд език. В отговор на търсенето на потребителите и за да се задоволяват потребностите от качествено обучение по чуждоезиково обучение, на пазара се появиха многобройни езикови школи.  Огромна част от тях предлагат минимум два езика, стандартни системи на обучение и така наречените конкурентни цени.

В този така преситен пазар е трудно на потребителя да избере правилното  място за него, точно толкова, колкото пред препълнената витрина в хипермаркета със сирена. Как да избера качеството, а не имитационния продукт? Търсете различното, онова, което отличава Вашата езикова школа!  Какво отличава Немската точка от останалите се надяваме да успеем да предадем в няколко реда.

  • Масовите школи предлагат най-разпространените езици,  Дойчпункт“ е място, където може да научите освен НЕМСКИ език, то и по-редки езици, като китайски. Убедени сме, че за да си истински добър в това, което правиш, то трябва да го правиш със сърце, знания и най-вече умения. 
  • От значение е учебната система. Ние не спираме да търсим нови и актуални учебни системи, които се развиват постоянно. В България се работи основно с наложени учебни системи, непроменяни от години. Езикът е жив и търпи развитие, не може да остане напечатан в учебник, написан и издаден преди повече от 10 години и да мислим, че учим съвременен немски. Много скоро очаквайте от нас изключително модерна нова система, която включва и употребата на съвременните технологии, за още по-лесно и плавно изучаване. Методиката на преподаване също търпи развитие, затова залагаме на млади отлично подготвени, неамортизирани от дългогодишен учителски стаж преподаватели.
  • Важно е да се преподава на изучавания език, а не на български. В нашите часове се говори основно на езика, който се изучава,  дори в нивото за начинаещи А1. Така много по-лесно ухото привиква към чуждия език и спомага за по-лекото и правилно  усвояване. Това далеч не е всичко разбира се. Език се учи комплексно заедно с познания за страната, към която принадлежи. Към всяка изнесена тема в учебния материал получавате и чисто практически знания и терминология в допълнение на заложената по план.  Така придобивате ясен поглед за живия живот в Германия.
  • Голям процент от хората учещи днес немски език имат една цел, а именно работа и живот в Германия.  „Дойчпункт“  Ви предлага цялостен цикъл-езиков практически курс, консултация относно започване на работа и установяване в Германия, подготовка за интервю с немски работодател и необходимите документи за кандидатстване, както и всякакви съвети, които могат да са Ви от полза. Най-търсената работа сред българите е работата, като социален асистент, болногледач, нашият екип отговаря и на това търсене със специализиран курс по разработена система именно за професията. Работим в партньорство с Asistеnt 24-фирма за подбор на персонал за Германия в сферата и завършилите успешно този курс, ще получат не само работа, но и нашият партньор ще поеме 50 % от таксата за обучение. За притежатели на ISIC карти, предлагаме 10 % отстъпка от такса курс.
  • Индивидуалният подход към всеки един курсист е важен, затова работим в малки групи 4 до 8 човека.
  • Такса, отговаряща на качеството. В нашата школа изпълняваме обещаното, не редуцираме часове, а напротив, изпълваме ги със знания и умения. Вярваме в това, че разочарованието от лошото качество остава дълго след радостта от ниската цена!

UA-90456432-1