fbpx

Предимства на груповото обучение по чужд език

Предимства на груповото обучение по чужд език

Най-важното е да си поставим ясни цели, които искаме да постигнем при изучаването на даден език. Също така трябва да сме наясно, че това е нелека задача и от нас се изисква време, но най-вече усилия и положен труд. От тук нататък трябва да си прецените, какво да изберете, групово или индивидуално обучение, това което според Вас ще бъде по-лесно и по-ползотворно.

Важно е да знаете, че свободна комуникация на чужд език е най-трудно постижимата. Да не пропускаме и моментите, в които се чувстваме недостатъчно мотивирани, в които губим посоката. Именно поради тези причини ключово решение е да изберете групово обучение.

Ето и в някои точки плюсовете на обучението в група:

  1. Груповото обучение е по-изгодно
  2. По-богат избор от курсове – език, ниво, време, в което се предлагат курсовете
  3. Имаме стимул да не изоставаме от останалите участници в групата, както и да не прекъсваме обучението си, просто не можем да си позволим отсъствия, ако искаме да не оставаме „на опашката“ в групата или да не си подготвим домашното и да не си научим думите за следващото занятие.
  4. Има, кой да се впечатли от постигнатите ни резултати, което още веднъж ни стимулира да продължаваме напред
  5. Имаме с кого да общуваме на езика, с хора, които са на същото ниво и можем освен да упражняваме нашето умение говорене, така и слушане с разбиране към дисковете, които съпътстват всяка една учебна система. Също така имаме възможност да се учим и от допуснатите от останалите грешки, когато ги поправи преподавателят.
  6. Допълнителни материали към основните- Всеки добър преподавател може да прецени спрямо участниците в групата си, има ли необходимост и каква от допълнително разработени материали спрямо интересите, възможностите и напредъка на курсистите си.
  7. Създаваме нови приятелства с хора със сходни на нашите интереси.
  8. Не на последно място и завършването на ниво ни носи и получаване на удостоверение, за разлика от индивидуалното обучение.

Ако Вашата цел е свободно комуникиране с бизнес партньори, намиране на работа или просто емиграция в Германия или Австрия, то Немската точка в София е Вашето място! Не забравяйте, че немският език е най-широко разпространен в Европа.

В Немската точка може да изберете курс по немски език спрямо нивото си, като входящият тест е напълно безплатен. На телефона за връзка с нас 0889 439 120 само запазете час в удобно за Вас време.


UA-90456432-1