fbpx

Разговорен НЕМСКИ клуб

Разговорен НЕМСКИ клуб

Ако си учил немски, но не можеш да говориш свободно, включи се в нашия РАЗГОВОРЕН КЛУБ! Това е идеалното място за теб, ако искаш да подобриш произношението си, да упражняваш езиковите си умения и разбира се да говориш, говориш, говориш на немски език.

Всичко това ще можеш да постигнеш лесно и не само това, а да научиш повече за живота в Германия, да почувстваш любовта  и емоцията, които немският език носи на нашата Катя – живяла, учила и работила близо 20 години в Германия.

Важно!

Това не е курс със задължително присъствие, това е клуб на влюбени в немския език. Това е място за всички онези, които желаят да практикуват наученото до момента, да натрупват нови думи и изрази, да развият уменията си за слушане с разбиране и най-вече да превърнат пасивните лексикални знания в активни.

Нашите срещи ще се провеждат веднъж седмично – събота следобед от 15.30 часа до 17.00 часа.  Час и половина ще говорим за култура /музика, изкуство, литература/ и всичко друго, което те интересува, само на НЕМСКИ.

Единственото условие да се включиш в разговорния клуб е покрито ниво по езика на ниво минимум В1!

Заинтригувахме ли те? Сигурни сме в това!

Таксата се заплаща на място само за присъствие в размер на 15.00 лв.

Ще те очакваме всяка събота в офиса ни на ул. Искър№3, ет.2 в 15.30 часа. Не забравяй доброто си настроение и желание за говорене.

 

 

 


UA-90456432-1