ISIC Bulgaria & Deutschpunkt


Международната студентска идентификационна карта ISIC (International Student Identity Card) е единственият световно признат документ, доказващ статут на учащ. Тя е пропуск за хиляди преференции, специално договорени за над 4.5 милиона студенти в над 130 страни. Картата служи както за удостоверяване на студентския статус на учащите, така и за достъп до разнообразни преференции и намаления в над 125 000 места по целия свят. ISIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO и е призната от повечето университети, академични институции, студентски организации, правителствени организации и министерства на образованието по света.

ISIC е официално признат документ в над 25 български университета.  Картата позволява на притежателите си достъп до над 42 000 специални преференции по света, като в България техният брой е над 1000. Намаленията са в най-разнообразни области – пътуване, забавления, спорт, хапване и пийване, красота и здраве, компютърни услуги, образование и култура. В България всеки ден 70 000 студенти – притежатели на ISIC, се възползват от преференциални условия.  Намаленията и преференциите са уникални за всяка част от земното кълбо, за да може картата да служи както у дома, така и в чужбина. За да откриете Вашето намаление в България или по света, можете да използвате търсачките както в националния сайт isic.bg, така и в международния портал isic.org. Освен това, може да се възползвате от мобилното ни приложение за Android и iOS, за да могат всички намаления да са близо до Вас във всеки един момент! Насладете се на студентските си години и извлечете максимума от тях с ISIC!

Дойчпункт в сътрудничество с ISIC, какво означава това? Притежателите на ISIC карти ползват отстъпка 10 % (десет процента )от цената на курсовете, когато не е обявена промоция.